Stappen Challenge

Vitale medewerkers met de Stappen Challenge

Vitale medewerkers met de Stappen Challenge

Vitaliteit en teamgevoel zijn 2 belangrijke elementen die bijdragen aan werkgeluk. Breng je organisatie in beweging en ga de uitdaging aan. Geef invulling aan jouw vitaliteitsbeleid met de Stappen Challenge. Hiermee organiseer je in een mum van tijd een professionele challenge voor jouw organisatie. Maak teams en strijd met elkaar om die eerste plaats: welk team zet de meeste stappen. Zo blijf je samen in verbinding én werk je aan vitaliteit op de werkvloer.

Vraag een demo aan

Jouw eigen Stappen Challenge website

Centraal in iedere challenge staat de Stappen Challenge website. Hier melden medewerkers zich aan, houden zij hun stappen bij en zien zij de real-time ranking. Of je organisatie nu groot of klein is, de challenge is geschikt voor iedereen.

  • Sluit aan bij de huisstijlkleuren en het logo van jouw organisatie
  • Geeft 24/7 inzicht in de scores van de teams en individuen
  • Is ontsluitbaar op verschillende manieren, bijvoorbeeld via intranet
Browser Inloggen
Browser Team

Vorm eigen teams en ga samen de strijd aan!

Na lancering van de website is het tijd voor het vormen van de teams. Medewerkers melden zich met een persoonlijk account aan bij het team van hun keuze. Om het teamgevoel te versterken bedenkt ieder team een toepasselijke en creatieve naam.

Tijd voor actie, zet je stappen

Zodra het startschot is gelost, komen de teams in beweging. Iedere medewerker voert binnen de afgesproken periode de door hem of haar gezette stappen per dag in via het persoonlijk account op de Stappen Challenge website. De meeste organisaties kiezen voor het doel van 10.000 stappen per dag. Volgens onderzoekers is dat de norm om je gezondheid (en gewicht) op peil te houden.

Browser Invullen
Browser Winnaar

Wie gaat er met de winst vandoor?

Omdat de scores 24/7 live zichtbaar zijn via de website, is een sportieve competitie gegarandeerd. Zowel op team- als individueel niveau worden de stappen weergegeven. Welk team en welke collega mag zich aan het einde de stappenkampioen noemen?

Deze organisaties stappen al mee

Logo Rotterdam
Logo CMA
Logo Human Campus
Logo IJK

“Samen bewegen stimuleert de onderlinge samenwerking en verbinding.”

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Stappenchallenge voor jouw organisatie? Femke geeft je graag een vrijblijvende demo.

Ja, ik wil een demo aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Het formulier is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging helaas iets mis. Probeer nogmaals.

De Stappen Challenge is een product van Driessen Groep